strategie1

Miercuri, 4 noiembrie 2015, 11:00 | ÎNTÂLNIRILE DE STRATEGIE: #1 Cartografierea finanțărilor pentru cultură | ARCUB Gabroveni

Echipa Funky Citizens a cartografiat bugetele publice pentru cultură din ultimii 7 ani și a analizat diferitele resurse de finanțare pentru operatorii culturali din București.

Au fost analizate cinci surse de finanțare a culturii: fonduri europene, buget național, bugete locale, sursele de finanțare private și finanțări private sau publice din fonduri internaționale.

De asemenea în cadrul cercetării au fost analizat o serie de instituții publice și organizații culturale finanțate din bugetul de stat și cel local pentru a înțelege mai bine mecanismele și nevoile de finanțate ale operatorilor culturali.

Vino să descoperi concluziile și hai să discutăm împreună pașii următori pentru Strategia Culturală a Bucureștiului alături de Mihaela Păun, director ARCUB; Corina Șuteu, expert independent senior advisor strategia culturală ARCUB; Sabina Baciu, expert independent strategia culturală ARCUB; Elena Calistru, președinte Funky Citizens; Cosmin Pojoranu, director de comunicare Funky Citizens.

Această prezentare face parte dintr-o nouă serie de întâlniri lunare dedicate studiilor și rapoartelor comisionate de catre ARCUB în cadrul procesului de elaborare a Strategiei Culturale și Creative a Bucureștiului 2015-2025. Prin ele urmărim atât să consultăm opinia publică, cât și să prezentăm o serie de cercetări utile pentru activitatea operatorilor culturali din București. Intrarea este liberă, este însă nevoie să completați formularul de înscriere disponibil aici.