IMG_0567

Consultare publică despre relevanța Strategiei culturale la nivelul sectoarelor (18 iulie @ La firul ierbii)

Echipa care a coordonat elaborarea Strategiei Culturale a Municipiului București participă luni, 18.07.2016, ora 18.00, în spațiul La firul ierbii, la o consultare publică inițiată de USB Sector 4. Cetățeni, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor publice de cultură sunt invitați să participe la o dezbatere publică privind Strategia Culturală a Municipiului București și corelarea activităților culturale din sectorul 4 cu aceasta. Strategia Culturală rezultată în urma procesului coordonat de ARCUB se află în dezbatere publică până pe data de 25 iulie 2016.

Evenimentul va fi moderat de Mihaela Murgoci, consilier local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul și membră a Comisiei pentru Cultură, Culte, Minorități, Sport și Tineret din cadrul Consiliului Local sector 4. La această consultare au fost invitați și ceilalți membri ai acestei comisii, Ștefănel-Dan Marin din partea PMP, Ioan-Răzvan Sava din partea PNL, Samir Simion și Gheorghe Șupeală din partea Alianței PSD+UNPR.

Sugestiile și opiniile participanților vor fi dezbătute împreună cu membrii echipei de strategie ai ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti. În completarea discuțiilor privind Strategia Culturală a orașului, cetățenii sunt încurajați să contribuie cu propuneri de îmbunătățire și eficientizare a modalităților de comunicare și colaborare între administrația locală și societatea civilă.

Evenimentul inițiază o serie de întâlniri organizate cu scopul de a crea o legătură între strategia culturală a Primăriei Generale și activitățile culturale propuse de administrațiile sectoarelor pentru a avea o abordare unitară și coerentă la nivelul întregului oraș.

Pentru înscrieri și mai multe detalii:
s4@usb.ro / 0723.833.591